dilluns, 25 d’octubre de 2010 Nit de Halloween '10


Alcoi Nocturn et convida a participar a la Nit de Halloween '10, que tindrà lloc el diumenge 31 d'octubre, amb horari d'inici a les 19:30 i fins a l'alba, en el nostre local de C/Mestre Espí.

Uneix-te a les terrorífiques activitats que hem preparat per a passar la nit: jocs de taula (Zombies!!!), videojocs (Plants vs Zombies), l'horrorífic Trivial de Terror, un esgarrifós concurs de disfresses, un rol en viu (imprescindible confirmar assistència!), i partides de rol de taula (Piel de Toro, Aquelarre).

Els participants del rol en viu hauran de confirmar la seua assistència mitjançant correu electrònic o per fòrum, i, molt important, portar-se el sopar, que ocorrerà durant el joc.

19:30 Inici de l'esdeveniment. Jocs de taula i videojocs de principi a fi.

21:00 - 00:00 Rol En Viu.

00:00 Concurs de Disfresses.

00:20 Trivial de Terror

Al finalitzar el trivial, rols de taula, més jocs i pur terror fins a l'alba!

T'esperem!

http://alcoinocturn.blogspot.com
alcoinocturn@gmail.com

Alcoi Nocturn te invita a participar a la Noche de Halloween '10, que tendrá lugar el domingo 31 de octubre, con horario de inicio a las 19:30 y hasta el amanecer, en nuestro local de C/Mestre Espí.

Únete a las terroríficas actividades que hemos preparado para pasar la noche: juegos de mesa (Zombies!!!), videojuegos (Plants vs Zombies), el horrorífico Trivial de Terror, un escalofriante concurso de disfraces, un rol en vivo (¡imprescindible confirmar asistencia!), y partidas de rol de mesa (Piel de Toro, Aquelarre).

Los participantes del rol en vivo deberán confirmar su asistencia mediante correo electrónico o por foro, y, muy importante, traerse la cena, que ocurrirá durante el juego.

19:30 Inicio del evento. Juegos de mesa y videojuegos de principio a fin.

21:00 - 00:00 Rol en Vivo.

00:00 Concurso de Disfraces.

00:20 Trivial de Terror

Al finalizar el trivial, ¡roles de mesa, más juegos y puro terror hasta el amanecer!

Te esperamos

http://alcoinocturn.blogspot.com
alcoinocturn@gmail.com

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada